ESTÜ'den Haberler

Prof. Dr. Özlem ONAY Hocamıza Tebrik ve Teşekkür

Stanford Üniversitesinden bazı bilim insanlarının nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi, patent sayısı, yapılan atıf sayısı, h-indeks, makale sayısı ve yayımlandığı derginin etkisi gibi ölçütler kullanarak her yıl oluşturduğu, farklı disiplinlerde dünyadaki 7 milyon bilim insanı arasından ilk %2’lik dilime giren dünyanın en etkili bilim insanları listesi 2024 güncellemesi Elsevier dergisinde geçtiğimiz günlerde yayımlandı. (https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/7)

Prof. Dr. Özlem ONAY Hocamız bu listede "Kariyer Boyu Etki" kategorisinde yer alarak Yüksekokulumuzu gururlandırmıştır.

Özlem hocamızı süregelen başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Porsuk Meslek Yüksekokulumuzu böyle önemli bir listede temsil ettiği için de teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz.

En iyi dileklerimizle.

PORSUK MYO MÜDÜRLÜĞÜ