ESTÜ'den Haberler

Eskişehir Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ESTÜ TTO) Yüksekokul Ziyareti ve Bilgilendirme Toplantısı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ESTÜ TTO) Yüksekokul Ziyareti ve Bilgilendirme Toplantısı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ESTÜ TTO) Yöneticisi Dr. Orkun BAŞKAN, Fikri Haklar ve Ticarileştirme Koordinatörü Özlem Tigin, Üniversite Sektör İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Seher Sarı Porsuk Meslek Yüksekokulu yönetimi ve bölüm başkanları ile 26 Eylül Perşembe günü bir araya geldi.

 

Ocak 2024 itibariyle faaliyetlerine başlayan ESTÜ TTO Üniversite Sektör İşbirliği Koordinatörlüğü, Fikri Haklar ve Ticarileştirme Koordinatörlüğü, Girişimcilik Koordinatörlüğü, Projeler Koordinatörlüğü ve Bilgi ve İletişim Koordinatörlüğü ile hizmet vermektedir. Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Merkezler binasında bulunan ESTÜ TTO 0 222 335 87 68 telefonundan randevulu hizmet alınabilmektedir. https://tto.eskisehir.edu.tr/tr/

 

Üniversite Sektör İşbirliği Koordinatörlüğü tarafından hukuki ve idari süreçlerde desteklerin yanı sıra taraflar arası iş birliği toplantılarının planlanmasında da destek hizmetler verilebilmektedir.

Fikri Haklar ve Ticarileştirme Koordinatörlüğü olarak patent, faydalı model, tasarım süreçleri başta olmak üzere ticarileştirme faaliyetlerinde de yönlendirici destek hizmetleri verilebilmektedir.

ESTÜ TTO tarafından, PMYO personeli ve öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantılarının önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanmıştır.