YÖK Zorunlu Derslerin (TAR165, TÜR125, İNG187) sınav yerleri hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

YÖK Zorunlu Derslerin (TAR165, TÜR125, İNG187) Ara Sınavı derslik atama işlemleri ESTÜ Sınav Hizmetleri Birimi tarafından tamamlanmıştır.

Yüksekokulumuz öğrencilerinin sınava girecekleri bina, salon ve derslikler aşağıda paylaşılmıştır.

Sınav tarihi: 18 Kasım 2023 Cumartesi

Sınav Saati: 10:00

Dersler: TAR165, TÜR125, İNG187

Sınav Yeri: Porsuk MYO ve Fen Fakültesi

• Sınavlar oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. Bu nedenle sınavların çakışması söz konusu değildir.
  • Her bir öğrencinin sınava gireceği derslere göre hazırlanan kitapçık ve optik kağıtlar kullanılmaktadır. Sınava girdiğinizde kitapçık ve optik kağıdınızı mutlaka kontrol ediniz.
  • Her öğrenci paylaşılan listede belirtilen bina ve sınıfta sınava girmek zorundadır. Sınava gireceğiniz binayı ve dersliği mutlaka kontrol ediniz.
  • Sınav yeri olarak Porsuk MYO’nun yanı sıra Fen Fakültesi de kullanılmaktadır.
  • Üniversitemiz Fen Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü içerisinde yer almaktadır.

Porsuk MYO Müdürlüğü

Dosya Adı Tarih Boyutu
Porsuk MYO_ YÖK zorunlu dersleri sınav yeri bilgileri_ilan.pdf 16.11.2023 21:53:49 806,67 KB İndir Göster