YÖK Zorunlu Dersleri Bütünleme Sınav Yeri Atamaları (02 Şubat 2024)

Değerli Öğrencilerimiz,

YÖK Zorunlu Derslerin (TAR165, TÜR125, İNG187) Bütünleme Sınavı derslik atama işlemleri ESTÜ Sınav Hizmetleri Birimi tarafından tamamlanmıştır.

Yüksekokulumuz öğrencilerinin sınava girecekleri bina, salon ve derslikler aşağıda paylaşılmıştır.

• Sınavlar oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. Bu nedenle sınavların çakışması söz konusu değildir.
  • Her bir öğrencinin sınava gireceği derslere göre hazırlanan kitapçık ve optik kağıtlar kullanılmaktadır. Sınava girdiğinizde kitapçık ve optik kağıdınızı mutlaka kontrol ediniz.
  • Her öğrenci paylaşılan listede belirtilen bina ve sınıfta sınava girmek zorundadır. Sınava gireceğiniz binayı ve dersliği mutlaka kontrol ediniz.
  • Sınav yeri olarak Porsuk MYO kullanılmaktadır.
  • Üniversitemiz Fen Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü içerisinde yer almaktadır.

Sınav Tarihi: 02 Şubat 2024 Cuma

Sınav Saati: 10:00

Dersler: TAR165, TÜR125, İNG187

Sınav Yeri: Porsuk MYO