PMYO 2023-2024 Güz Dönemi Sonu Ek Sınav Duyurusu

Eskişehir Teknik Üniversitesi Senatosu’nun 05.10.2021 tarih ve 29/2 Sayılı “Eğitim-Öğretime Devam Eden Öğrencilerden Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Verilen Ek Sınav Esasları” hakkındaki kararı, Yüksekokulumuz internet sayfasından duyurulmuştur.

• 2023-2024 Güz Dönemi sonu itibariyle azami öğretim süresini dolduran (Yüksekokulda halen 8’inci yarıyılını okumakta olan) öğrencilerin, sınava girmek istedikleri başarısız derslerini (harf notu FF, YZ ve DZ olan dersler) gösteren danışman onaylı dilekçelerini 02 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar,
  • Daha önceki dönemlerde azami öğretim süresini dolduran ve ek sınava girme hakkı olan öğrencilerin, sınava girmek istedikleri başarısız derslerini (harf notu FF, YZ ve DZ olan dersler) gösteren dilekçelerini 26 Ocak 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar,

Yüksekokulumuza iletmeleri gerekmektedir.

Not 1: Ek Sınav Tarihleri: 08-09 Şubat 2024

Not 2: Ayrıntılı sınav programı 05 Şubat 2024 tarihinde Yüksekokul internet sayfasından ilan edilecektir.

Not 3: Sınırsız sınav hakkını kullanan (tek dersten başarısız veya not yükseltme sınavına giren) öğrencilerin, sınavdan önce Ziraat Bankası’na sınav harç ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Not 4: Ek sınav başvuru dilekçesine https://pmyo.eskisehir.edu.tr/tr/Icerik/Detay/ogrenci-5 linkinden ulaşılabilmektedir.

Not 5: Başvurular elden ya da e-posta (pmyo@eskisehir.edu.tr) üzerinden yapılabilecektir. E-posta ile başvuru yapılması durumunda, Yüksekokulumuzun 0 222 213 76 24 nolu telefonundan dilekçenin ulaştığı konusunda teyit almak zorunludur.

PMYO Müdürlüğü