Öğrencilerimizin Dikkatine: ESTÜ-Baycan Elektrik Akademi Programı Başlıyor!

ESTÜ-Baycan Elektrik Akademi Programı Başlıyor!

Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Bahar Dönemi'nde başlayacak olan ESTÜ-Baycan Elektrik Akademi Programı'na başvurular başladı! Program, 7 Mart 2024 tarihi itibari ile her perşembe günü 16:00-18:00 saatleri arasında, üniversitemizin İki Eylül kampüsünde yüz yüze gerçekleşecek.

Siz de sunulan fırsatlardan yararlanmak, Havacılık ve Savunma Sanayii sektöründe kariyerinize güçlü bir başlangıç yapmak istiyorsanız, hemen başvurun.

Neleri Keşfedeceksiniz?

Program boyunca, Baycan Elektrik profesyonellerinden öğrenerek, Havacılık ve Savunma Sanayii sektörünün kablo donanım çalışmalarına dair temel bilgileri edineceksiniz. Sektöre dair detayları kavrayacağınız ve kendinizi geliştireceğiniz bir fırsat sizleri bekliyor.

Başvuru Kriterleri:

- Not ortalaması 2.50 ve üzeri olmalıdır.

- Mühendislik Fakültesi öğrencileri arasından başvuruda bulunanlar için 3. ve 4. sınıf olmalısınız.

- Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri için 3. ve 4. sınıf olmalısınız.

- Porsuk Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasından başvuruda bulunanlar için 2. sınıf olmalısınız.

Başvuru Yapabilecek Bölümler:

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

- Bilgisayar Mühendisliği

- Elektrik-Elektronik Mühendisliği

- Endüstri Mühendisliği

- Makine Mühendisliği

- Malzeme Bilimi ve Mühendisliği

HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

- Havacılık Elektrik ve Elektroniği

PORSUK MESLEK YÜKSEKOKULU

- Bilgisayar Programcılığı

- Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtım

- Grafik Tasarımı

Başvuru ve Kabul:

Başvurularınızın durumu en geç 06/03/2024 tarihine kadar e-posta yoluyla bildirilecek. Mail kutunuzu bu tarih aralığında düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın!

Katılım Sertifikası:

Programa %70 devam şartıyla katılım sağlayacak ve başarıyla tamamlayan öğrenciler, katılım sertifikası almaya hak kazanacaktır.

Sertifikadan Sonra Kariyer Fırsatları!

Akademi kapsamında düzenlenecek eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrenciler, yetkinlik değerlendirme süreçleri sonrasında Baycan Elektrik'te Proje Tabanlı Staj veya iş fırsatları için değerlendirilecektir.

Önemli Not:

Programa başvuruda bulunan öğrencilerin, %70 devam zorunluluğunu yerine getirememeleri durumunda, gelecek akademi programlarına katılım hakları olmayacaktır.

Heyecan verici bir öğrenme yolculuğu için hazır mısınız? Başvurularınızı 04/03/24 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar https://forms.gle/zGtcro1KzvWzh6bM6 adresinden tamamlayın!