İnsansız Hava Aracı Programı 1. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Bazı vizelerin kötü mü geçti?

Bazı derslerinde desteğe ihtiyacın olduğunu mu düşünüyorsun?

İyi haber!

2. Sınıftaki Akranların gönüllü bir şekilde sana bu derslerde destek olmak ve sorunları beraber çözmek için hazır, başvurunu bekliyorlar.

Akran Destek Programı, önlisans/lisans öğrencilerinin dersleriyle ilgili konularda akranlarından akademik destek almasını amaçlar.

Program kapsamında, gereksinim duyan öğrencilere, deneyimli öğrenciler tarafından ders/uygulama/laboratuvar/stüdyo çalışmalarıyla ilgili konularda (soru çözme, anlaşılmayan konuların üstünden gitme vb.) ve/veya (engel durumu var ise) fiziki destek sağlanması hedeflenmektedir.

Sen de akranlarından destek alarak “birlikte başarma” ya destek olabilirsin!

Tamamen gönüllü öğrencilerimizle yürütülecek olan bu süreçte 2. Sınıftaki öğrenci arkadaşlarından, aşağıdaki listede yer alan derslerden herhangi birinde destek almak istiyorsan formu doldurarak bize ulaş.

Akran Destek Programında Yer Alan Dersler:

İHA 101 – İnsansız Hava Aracı Teknolojisine Giriş ve İlgili Talimatlar

İHA 103 – Havacılık Etiği ve Terminolojisi

EMAT101 – Matematik I

TEK 107 – Teknolojinin Bilimsel İlkeleri

ELO 103 – Sayısal Elektronik

MTR 102 – Ölçme Tekniği

Başvuru için:

(1)  Aşağıdaki formu doldurun

(2)  emreozbek@eskisehir.edu.tr adresine mail olarak gönderin.

Unutmayın, son başvuru tarihi 11.12.2022

Koordinatör: Öğr. Gör. Emre ÖZBEK – emreozbek@eskisehir.edu.tr

Dosya Adı Tarih Boyutu
İHA_Akran_Destek_Alan_Başvuru Formu.docx 7.12.2022 14:04:08 18,53 KB İndir Göster