ESTÜ101 Dersi Hakkında Duyuru

Sevgili öğrenciler,

ESTÜ101 Üniversite Hayatına Giriş dersi "sadece 1. döneminde olan öğrenciler alması gereken bir ders olması" gerekçesiyle üst dönemden (tekrar) alan öğrencilerin üzerinden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından düşürülmüştür.

Mağduriyet yaşanmaması adına Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı tarafından ESTÜ101 dersi yerine ESTÜ307 dersinin açıldığı bildirilmiştir.

ESTÜ307 Çocuk Hakları ve Aile Eğitimi dersi, Öğr. Gör. Senem İBİLEME tarafından uzaktan öğretim yönetimi le yürütülecek olup, ders Çarşamba günü saat 19:00'da yapılacaktır.

Üzerinden ESTÜ101 dersi düşürülen öğrencilerimize, ESTÜ307 dersinin yüklenmesi işlemine devam edilmektedir.

Bu durumda olan öğrencilerimizin ders programlarını kontrol etmeleri, sıkıntı yaşamaları durumunda danışman öğretim elemanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Porsuk MYO Müdürlüğü