Akran Destek Programı_İHA Programı

Rehber Öğrenciler için Duyuru

İnsansız Hava Aracı Programı Öğrencilerinin Dikkatine!

İHA Programı olarak güz döneminde başarıyla gerçekleştirdiğimiz akran destek programına deneyimlerinizle katkı vermek ve sizler gibi öğrenci olan akranlarınızın öğrenme süreçlerine destek olmaya ne dersiniz?

Ekte yer alan formu doldurarak Koordinatör öğretim elemanınızla iletişime geçerek siz de bu deneyime katkı verebilirsiniz...

Son Başvuru Tarihi: 20 Mart 2023 Pazartesi

Akran Destek Programı, öğrencilerin dersleriyle ilgili konularda akranlarından akademik destek almasını amaçlar.

Program kapsamında, gereksinim duyan öğrencilere, deneyimli öğrenciler tarafından ders/uygulama/laboratuvar/stüdyo çalışmalarıyla ilgili konularda (soru çözme, anlaşılmayan konuların üstünden gitme vb.) ve/veya (engel durumu var ise) fiziki destek sağlanması hedeflenmektedir.

Sen de deneyimlerinle senin gibi öğrenci olan akranlarının hayatına dokunarak “birlikte başarma” ya destek olabilirsin!

Tamamen gönüllü öğrencilerimizle yürütülecek olan bu süreçte ders kapsamında bir öğrenciye dahi destek verebileceğini düşünüyorsan lütfen bize ulaş.

Akran Destek Programında Yer Alan Dersler:

İHA 102 – İnsansız Hava Aracı Malzeme Bilgisi

İHA 108 – Teknik İngilizce

İHA 104 – İnsansız Hava Aracı İtki Sistemleri

EMAT 102 – Genel Matematik II

İHA 106 – Uçuş Teorisi

ING 116 – English Speaking Skills II

Koordinatör: Öğr. Gör. Dr. Emre ÖZBEK – emreozbek@eskisehir.edu.tr

Dosya Adı Tarih Boyutu
İHA_Rehber_Ogrenci_Basvuru_Formu (1).docx 16.03.2023 14:15:03 18,31 KB İndir Göster