2023-2024 Güz Dönemi BÜTÜNLEME Sınavı Programı

Sevgili öğrenciler,

2023-2024 akademik yılı Güz Dönemi Bütünleme sınavı 30 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bütünleme sınavına girmek için öğrencilerin dilekçe vermesine gerek yoktur. Derslerin dönem sonu sınavına girme hakkını elde eden öğrencilerden;

• Dönem sonu sınavına girmeyen ya da giremeyenlerin (harf notuna bakılmaksızın),
  • Dönem sonu sınavı sonunda harf notu FF veya YZ olanların bütünleme sınavına girme hakkı vardır.

Bütünleme sınav notu, dönem sonu sınav notu yerine geçer. Dönem sonu sınavında geçerli olan başarı ölçütleri, bütünleme sınavlarında da uygulanır. Bütünleme sınavı sonunda oluşan başarı notu için de dönem sonu sınavı sonucunda belirlenen harf notu aralıkları kullanılır.

Bir dersten devam koşulunu yerine getirmeyen öğrenci, o dersin dönem sonu ve varsa bütünleme sınavına giremez.

Dönem sonu sınavına giren, DD ve üstü harf notu alan öğrenciler (not yükseltmek amacıyla) bütünleme sınavına giremez.

Yüksekokulumuz Bütünleme Sınav Programına aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.

Porsuk MYO Müdürlüğü

Dosya Adı Tarih Boyutu
2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı_ İLAN.pdf 23.01.2024 11:59:54 286,08 KB İndir Göster